Kiara: Kur zihem me Luizin, Tea se si më sheh dhe ndryshon fytyrë!


Kiara i tha Efit se kur ajo debaton me Luizin, Tea ndryshon fytyrë, duke nënkuptuar që i bëhet qejfi, Efi nga ana tjetër tha që, ndonëse Tea dhe Luizi krijuan miqësi në fillim, ajo ka përshtypjen që Teas i pëlqen vëmendja e Luizit.

Kiara i tha Efit se nuk është fare thumbuese dhe se nuk i pëlqen të merret me këtë gjëra, Efi, Kiara dhe Luizi folën edhe për finalistët. Sipas Luizit, Tea është lojtare më e fortë se Olta, por ky mendim u kundërshtua nga të dyja vajzat.

Efi i tha Luizit se atë e sheh finalist! Keto biseda mes tyre po behen naten vone ku zakonisht eshte Luizi dhe Kiara qe afrohen tek krevati i Efit per te biseduar rreth qeshtjeve te shtepise.Ndryshe, ne shtepi ka ardhur nje zarf i zi ku u tregua se Vellau i Madh do te denon banoret qe nuk i ndezin mikrofonat ku shpesh here deshirojne qe disa biseda te tyre mos te degjohen, secilen here qe ata nuk ndezin mikrofonin cmimit te madh do ti ulen nga 200 euro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *