Kiara u puthet me Luizin, por gjithë vëmendjen e ka marrë reagimi i Teas


Luizi dhe Kiara, vazhdojnë të komentohen, e një publik i tërë po pret një puthje prej tyre. Ditën e sotme banorët kanë qenë të dënuar duke mos guxuar të flasin.

Këtë e kanë shfrytëzuar ata teksa kanë krijuar një pjesë tepër qesharake.

Luizi dhe Kiara, ishin afër puthjes teksa banorët janë shkrirë së qeshuri me ta, teksa Kiara afrohej e nuk ia dhuronte atë.

Ishte Tea ajo e cila i ka shikuar nga larg dhe reagimi i saj bie në sy.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *