Luizi ia thotë troç Kiarës: Hajde puthemi që të rrish sa më gjatë ën shtëpi dhe të kapim finalen


Luizi dhe Kiara në një moment që janë ndodhur vetëm së bashku janë shprehur sërish më njëri tjetrin për lidhjen e tyre.

Kiara e ka pyetur Luizin se pse është me kaq rëndësi për të puthja mes të dyve, e ndërsa Luizi ia ka kthyer se jemi në lojë dhe kjo puthje mund të na mbajë gjatë brenda shtëpisë, madje duke dalë edhe fitues.

Nderkohe Luizi dhe Armaldo kanë debatuar me njëri- tjetrin, ku Luizi i drejtohet këtij të fundit duke i thënë ‘frikacak’ dhe ‘lepur’.Nga ana tjetër Armaldo ja kthen se Luizi me bisedat që bën është treguar shumë i dobët duke përmendur politikën apo kryeministrin.

Luizi: Ai u bë dyll i verdhë nga frika, është kokrra e frikacakut tani që është në nominim. Armaldo: Të ka dobësuar shumë Kristi më Oltën, po ashtu dhe Bjordi tani që të është vënë me argumenta.

Kujtojmë se në primen e sotëm do lërë njëri nga banorët përfundimisht shtëpinë. Në nominim janë 4 banorë: Efi, Luiz, Armaldo dhe Xhonatani.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *