Luizi darkoi me Tean, Kiara bëhet xheloze dhe i çudit të dy me veprimin/ U shkoi…


Në darkën mes Luizit dhe Teas papritmas hyn Kiara, e cila ishte edhe kryetema e darkës surprizë mes Luizit dhe Teas.

Të dy mbetën të shtangur dhe të habitur, kur panë që bisedës iu bashkua Kiara, duke i pyetur nëse mund t’ju ofronte diçka tjetër për darkën mes tyre, si në rolin e kamarieres.

“Nuk më pëlqen kur mundohesh të bësh xheloze Kiarën me mua”. Kështu i tha Tea Trifoni Luiz Ejllit, gjatë darkës së tyre mbrëmjen e djeshme. Këngëtari i njohur menjëherë i tha ‘nuk kam me kë ta bëj tjetër’.

Tea: Nuk më pëlqen kur mundohesh të bësh xheloze Kiarën me mua, fare Luizi: Nuk kam me kë e bëj tjetër! Tea: Mos e bëj më të lutem

Luizi: Ç’punë ke ti moj? Unë nuk të përfshij, nuk të them hajde!Tea: Ti më përfshin mua! Tea: Në momentin që më përfshin mua, fillon dhe Kiara të më kthehet

Luizi: Po qëllimi ky është, pse mos ta bëj xheloze? Mua më pëlqen kur e shoh xheloze, për Zotin! Tea: Do ta bëj rëndshëm situatën pastaj

Luizi: Do ta bësh ti? Punë për ty moj! Luizi: Për aq kohë këtu me zor s’të kap kush, s’të bën njeri gjë, jam krejt i lire Tea: Ke frikë se mos ta jap me zor Luizi: Nuk e kam tek ajo, Kiara e kupton.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *