“Si mund ta vërtetosh qe ti e do Kiaren”, ky është veprimini Luizit qe do e donte cdo femer


Nata e Prime e Big Brother VIP Albania, ka vendosur banorët para shumë diskutimeve.

Luizi, i cili gjatë javës kishte darkuar me Tean, u pa nga banorët si një lojë e tij dhe nuk po e shohin real raportin e tij dhe Kiarës.

Zhaklin i tha Luizit se kur Tea e pyeti nëse është i vërtetë apo po bën një lojë, ai vihej në vështirësi.

“Unë në atë darkë, pash pasiguri. Pres më shumë nga ty Luiz. Mund t’i kërkosh Big Brother, një darkë mes teje dhe Kiarës’, i tha Zhaklina Luizit,

Ndërsa, ai tha se nuk po luan asnjë lojë me Kiarën.

“Unë nuk po luaj me Kiarën. Të betohem me gjithë shpirt. Unë them më fusni një prift dhe martohem direkt me Kiarën në shtëpi.

Në qoftë se ka një njeri që është i paduruesëm këtu, jam unë. Unë kërkoj vetëm të mos e vendosim më nën presion, ju lutem. Fjalë të tjera nuk di çfarë t’ju them”, tha ajo


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *