Tea u mundua t’i prishë dasmën Luizit dhe Kiarës, nuk e besoni dot se çfarë bëri


Big Brother organizoi sot një dasmë për Kiarën dhe Luizin, ku të gjithë banorët patën rolet e tyre.

‘Do bëhem dashnorja’, si Tea tentoi t’i prishte dasmën

Gjatë dasmës dyshja shkëmbyen puthjen e tyre të parë në buzë. Përpara se ceremonia të fillonte, Tea i tha Nitës dhe Diolës se ajo do të ‘Do bëhem dashnorja’, si Tea tentoi t’i prishte dasmënluante rolin e dashnores në dasmë.Banorët e tjerë nuk ishin në dijeni të idesë së saj.

“Kemi dasmë sot, sapo më lindi një ide e keqe. Duan lojë këta, po e bëj dhe unë e them për lojë” u shpreh ajo, teksa ideja e saj u mbështet nga Diola dhe Nita: Bëje, coje deri në fund.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *