Mos prisni deri në mbrëmje zbulohet se kë e votuan shqiptarët për të larguar sonte nga Big Brother


Të nominuarit e kësaj jave në Big Brother VIP ishin Luizi, Efi dhe Xhonatani. Xing.al publikoi një sondazh ku patët mundësinë të votonit për banorin që dëshironi të largohet dhe sipas votave Xhonatani do largohet sonte.

Xhonatani ka marrë 94% të votave dhe pas tij vjen Efi me 4% dhe Luizi me 3%.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *