Humbi ndjekësit pasi Çoi në nominim grupin LEK, Dea Mishel nis blerjen e profileve False (FOTO)


Dea Mishel është sulmuar nga ndjekësit në rrjetet sociale pasi zgjodhi të dërgojë në nominim Efin, Kiarën dhe Luizin.

Ajo ka humbur një numër të madh ndjekësish. Por familjarët e saj janë munduar të mbajnë të pandryshuar numrin e ndjekësve duke blerë followers të huaj.

Në bazë të algoritmit, rezulton se personat e fundit që kanë ndjekur Dean janë profile të huaja të cilët blihen me programe të posaçme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *