Kiara i shkon te muri i ‘burgut’ Luizit dhe i thërret: ‘O Lui më ka marrë malli’! ‘A të ka ngacmuar njeri’!


Luizi, Armaldo, Olta dhe Kristi u dënuan gjatë spektaklit të djeshëm për shkak se kishin thyer një nga rregullat më të rëndësishme të “Big Brother” që është sekreti i nominimeve.

Të katërt banorët u vendosën në një ambient të ri brenda shtëpisë, por të veçuar nga pjesa tjetër, i përshtatur si një burg “luksoz”.

Megjithatë, duket se Kiara dhe Luizi edhe pse të ndarë nuk mund të rrinë pa ia shprehur dashurinë njëri-tjetrit.

Sapo është zgjuar, moderatorja ka shkuar pranë murit dhe ka thërritur emrin e këngëtarit, duke i thënë se e ka marrë malli.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *