Oltës i shpëton goja dhe e pranon në sy të Luizit: Efi doli me kërkesën time pasi i thashë produksionit që…


Big Brother ka vendosur që 4 banorë për shkak se kanë thyer rregullat duke folur për nominimet ti dënojë. Ata janë Luiz Ejlli, Olta Gixhari, Kristi dhe Maestro.Denimi për ta ka qenë ti burgos brenda një dhome dhe mos të kenë komunikim me banorët e tjerë dhe të jenë vetëm ata të katërt.

Pas dënimit mes banorëve është diskutuar mundësia se si mund të dalin jashtë dhe Luizi ka hedhur një ide dhe nëse do zbatohej ai plan vet Big Brother do vendoste ti nxirrte jashtë.Luizi duke ditur që në dënim ishin lojtarët më të fortë që kanë më shumë audiencë në publik ka propozuar të rrinë dhe mos të flasin fare. Publiku nuk do e pëlqej këtë gjë dhe do ketë ankesa dhe rënie të shikueshmërisë dhe prej kësaj produksioni do anullonte dënimin.

Luizi ka thën se ata do hapin derën dhe do thërrasin Oltën në dhomën e rrëfimit për negociata dhe nuk do pranojë. Dhe më pas do vi zarfi i bardhë që do i nxjerr nga dënimi të katër banorët dhe në këtë mënyrë do ken mundësi të luajnë.

Po pas këtij propozimi ka arfhur reagimi pse do jetë Olta personi që do shkoj në dhomën e rrëfimit . Luizi i është përgjigjur se e ka dëgjuar bisedat në dhomën e rrëfimit dhe Olta u vendos kushte.

Kaq ka mjaftuar që të hapej debati midis banorëve për daljen e Efit. Dhe vetë Olta ka deklaruar se Efi nuk ishte për të dalë pasi nuk ishte në nominim por ju kurrë nuk do e kuptoni të vërtetën pse doli.

Me këtë fjali Olta konfirmoi se ka qen ajo shkaktaria pse Efi ka dal nga shtëpia e Big Brotherit dhe ka qen ajo që ka bërë lojë me produksionin për të nxjerrë jashtë Efin. Kjo është kuptuar qartazi nga Luizi dhe e ka shprehur disa herë.

Pas këtij veprimi Big Brother ka nxjerr Amosin javën tjetër për të balancuar situatën pasi në opinion publik shpërthyen reagimet negative ndaj produksionin pasi nxjerrja e Efit ishte e shëmtuar dhe ajo ishte një nga të preferuarat e publikut.

Kujtojmë se Efi u nxorr nga një televotim që u hap vetëm një orë dhe në nominim ishte Luizi Kiara dhe Efi. Kjo zgjedhje u bë nga Dea Michel dhe u komentua gjerësisht si një lojë e pisët me plan nga produksioni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *