Zarf i kuq në shtëpinë e BBV2/ Ja çfarë përmban “sfida” nga Vëllai i Madh


Në kuadër të ditës së të dashuruarve, Vëllai i Madh ftoi banorët të shkruajnë një letër dashurie dedikuar dikujt që ata duan, brenda ose jashtë shtëpisë.

Banorët do të marrin kohën e nevojshme për të shkruar këtë letër dhe do të kenë të drejtën mos ta shkruajnë emrin e tij/saj nëse ata nuk dëshirojnë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *