“E pamundur të rri pa ty”/ Luizi flet me Kiarën


Izolimi në “burg” nga Vëllai i Madh, deri diku i shërbeu për mirë Luizit, pasi kuptoi se nuk rri dot pa Kiarën.

Ndonëse dy ditë larg saj, Luizi e ka ndjerë shumë mungesën e Kiarës.

Teksa ishin shtrirë në krevat, Luizi i dhuroi Kiarës pafund puthje e përqafime , ndërsa i tha se e ka të pamundur të qëndrojë pa të në shtëpi.

Ai po ashtu fliste me fjalë të ëmbla ndaj saj dhe i thonte se ka erën më të mirë në botë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *