Kiara e thotë hapur: Luizi do jetë babai i fëmijëve të mi


Luizi dhe Olta u përzgjodhën nga publiku si dy nga banorët më të preferuar. Këta të dy do të jenë imunë deri ditën e shtunë.

Bashkë me to, imunë do jenë edhe banorët e rinj, Bledi, Tani, Keisi, Ermiona dhe Beati.

Kiara, Armaldo, Valbona, Diola, Nita dhe Dea, janë të nominueshëm. Kurse Kiara ka thënë se Luizi do jetë babai i fëmijëve të saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *