Kiara provokon rëndë Luizin : Mbaroi gjithqka si duket ! Ja çfarë ndodhi menjehere pas Primes


Pas primet te sotshem pasi qe Luizi as ne darken qe u shtrua nga vellai i madh nuk u ul afer

fjalet e Luizit kundrejt Kiares dhe hatermbetjet te akumuluara gjste primes se sotem e gjthes i erdhi fundi kur kiara e pro vokoi me vallezimin e trupit te baletit nga top chanel ku njeri prej tyre ishte Niko Komani shoku i Kiares jashta shtepis

Fjalet e luizit ishin menxi spaske pritur moj vajz tregom qe te di mos te afrohem dhe un
Si duket çifti esht ne kri z te madhe te mardhenies se tyre
te shofim qfar do te ndodh ditet ne vijim?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *