“Ku është burrëria kur ti vrᶒt një nënë”, fieraku protᶒston pas vrāsjᶒs së tre grave në Tiranë(VIDEO)


Vr asja e trefishtë e grave ditën e djeshme në Tiranë ka bërë që një 46 vjecar nga Fieri, Edmond Hoxha të dalë i vetëm në protestë.

Me një pankartë në dorë, babai i një djali 20 vjecar ka dalë në qendër të Fierit në forme pro teste për këtë kr im ma kabër. Ku është burrëria kur t’i vr et një vajzë, motër, nënë, shkruhet në pankartë.

Nuk është hera e parë qe 46-vjecari Hoxha pro teston i vetem për kauza të ndjeshme teksa për ngjarjen në fjalë shpreh keqardhjen që nuk i janë bashkuar dhe qytetarë të tjerë e veçanërisht femrat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *