“Ishte një shtëpi e mbushur me hiena”, Kiara nuk i paska lënë shije aspak të mirë Ermionës


Ermiona Lekbello, e cila në fillim u duk si një konkurrente e fortë, nuk mundi të shkojë në finalen e spektaklit të “Big Brother Vip”. Ajo u përjashtua ditën e djeshme nga formati dhe pas disa orës ajo th eu heshtjen në profilin e saj Instagram ku shkruan:

“Falenderoj të gjithë ju me zemër që më mbështetët gjatë qëndrimit tim në shtëpinë e BBV2. Nje falenderim i veçante i shkon Luizit, që më ndejti afër dhe më përkrahu në këtë rrugëtim . Luizi u mundua gjatë gjithë natës të më ndalonte për të mos dalë jashtë nga shtëpia, por ishte i pamundur qëndrimi në atë shtëpi të rreë duroja hipokrizitë, fallcitetin, kinematë dhe teatrin e kuklthuar me hiena, duke përjashtuar Kristin dhe Kejsin që dhe ata i dua fort.

Me vjen keq që nuk jua plotësova dëshirën për të qëndruar deri në fund, por duke qenë e vërtetë nuk mund tlave 2 lekshe. Sot ma keni mbushur shpirtin me shumë dashuri. Ju dua shumë! Aman se vd iqëm!”

Por ajo që vihet re është se nga grupi i hi enave,Ermiona përjashton vetëm Luizin,Kristin dhe Keisin duke e lënë Kiarën në grupin e “Hienave”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *