‘Je e shëmtuar, e poshtër’, plas keq sherri mes Kristit dhe Oltës: Gjithë ky çun bën si gore


Olta dhe Kristi nuk i kanë pasur marrëdhëniet e mira kohët e fundit duke i dhënë fund shoqërisë që kishin krijuar.

Sot debati mes tyre ka agravuar. Olta i ka thënë Kristit se ai po e shfrytëzon Keisin ndërsa Kristi nuk e ka pranuar këtë duke u shprehur se Olta po bën lojë të shëmtuar.

Pjesë nga debati: Olta: Mos e shfrytëzo se ajo është e vogël dhe të ka qejf me të vërtetë. Ajo duket që është e sinqertë me ty.

Kristi: Edhe unë e kam qejf Olta: Një njeri që e ke qejf e trajton në mënyrë të barabartë. Ajo të shërben se të do. Ti mos e shfrytëzo.

Kristi: E ke shumë gabim që po thua kështu. Olta: Ti e di që të njoh shumë mirë. Sjellja jote është shumë e shëmtuar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *