E rèndé, Dea tall Luizin: “shpîkè ndonjë sèmûndjè tjetër se të ka mbaruar loja” (VIDEO)


Dea Mishel u shpall si e preferuar dhe herë pas here ka te ntuar ta vërë në lojë Luizin me batuta ngα cmuese por nuk i ka ecur.

E tillë eshtë edhe situata në videon më poshtë. Ajo i thotë tekstualisht: “të fu tem te dhoma e rrëfimit të kërkoj një libër mjekësie që të shpikësh një së mundje tjetër se mos të ka mbaruar loja…”

Ajo vazhdon më tej: “mos do një gënje shtër tjetër që të bësh lojën tënde të fortë që di vetëm ti”, thotë ajo duke ir onizuar dhe i kthen kurrizin Luizit.

Luizi e kap fillin dhe i thotë pse flet me mua dhe shikon andej, apo u flet punëtorëve për këtë që the, duke nënkuptuar produksionin.

Në një video tjetër ku Dea sërish e ir onizon duke i thënë se ka për ti dalë në ëndërr, Luizi nuk ia lë pa përgjigje. “Nuk ta them dot me fjalë se ka dë nime, por po të shikoja ty në ëndërr do të ta thosha si do të shikoja…” i thotë ai dhe Dea nuk e vazhdoi më tej duke u tërh equr.

Sërish një batutë e Deas që i thotë a do ta votosh Kiarën kur të dalësh jashtë, ai i përgjigjet a do ta telefonojë Amosin ti tregojë si i hipi Shpatit. Edhe këtu Dea u tërh oq.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *