Luizi dhe Dea shpallen fitues të ‘Dancing With Big Brother’, Olta: E tmerrshme, është e shitur


Luizi dhe Dea janë shpallur fitues të “Dancing With Big Brother”. Dyshja u vlerësuan me 28 pikë nga juria e cila përbëhej nga Luixhino (9 pikë), Sara Hoxha (10 pikë) dhe Lori (9 pikë).

Avantazhi që fituan është se të dy do të kenë imunitet në lojë për këtë javë. “E tme rrshme, është e shitur”, tha Olta me shaka.

Olta dhe Shpati morën 26 pikë. Juria e përgëzoi aktoren por thanë se e pe nalizoi Shpati.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *