Sabiani hyri në shtëpinë e BBV, rrjeti shpèrthèń në meme: Jepini një adelat Kristit !+ meme


Hyrja e Sabianit në shtëpinë më të madhe të BBV ka shk aktuar reagime në rrjet, duke u përqendruar shumë te Kristi i cili vuri duart në kokë sapo mësoi lajmin.

Më herët Sabiani u takua me të bijën Kejsin, të cilës i shprehu mosdakordësinë për lidhjen me Kristin.

Big Brother vendosi që të shfaqë një klip ku në të ishin të gjitha reagimet e Sabianit lidhur me marr ëdhënien e tyre.

Ndërkohë Arbana sapo tha që Sabiani do jetë sërish banor i BBV. Kejsi u surprizua nga i ati dhe bashkë folën për marrë dhënien e saj me Kristin.

Sabiani i tha vajzës së tij që është mërzitur shumë me të dhe se e kishte porositur që jashtë.

“E di sa ka punuar Arbana me mua, pse me mërzite. Si të ka rritur babi. Si princeshë. Rrëshqite, ske pse bie pre e askujt. Ki besim te unë. Unë jap jetën për ty. Unë e di si të kam rritur.” Qajnë të dy në krahët e njëri tjetrit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *