Çfarë ndodhi? Efi nuk e lejojnë të jetë në spektaklin e Big Brother, publikohet momenti


Efi, ditë më parë tha se nuk është lejuar të hyj në studion e Big Brother, për arsyeje e vonesës 5 minuta.

Por Efi u pa të jetë në paraskenë para se të fillonte spektakli.

Në emisionin E diell, të transmetuar të dielën, derisa Beniada dhe Argjira po intervistonin Arbër Bytyqin, shihet Efi e rregulluar tek sa vrapon drejt studios.Por si duket ky vr apim, nuk i shërbeu edhe shumë pasi ajo nuk u lejua të vazhdoj edhe pse ishte e rregulluar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *