Olta largohet përfundimisht nga “BBV”?! Deklarata ‘bȯmbë’ e Luizit (VIDEO)


Që nga data e nisjes dhe deri më tani polemikat që krijohen nga banorët e “BBV” kanë transmetuar em ocione të forta, ku secili banor me historitë dhe personalitetin e tij, është kthyer në protagonist të përditshmërisë sonë, duke na tërhe qur edhe me raportet që krijojnë me njëri-tjetrin, por edhe me ko nfliktet që mbizotërojnë brenda në shtëpi.

Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Dhe padyshim që këto ngjarje janë fu qizuar edhe nga banorët e rinj, 6 banorë të ndryshëm, të for të, gazmorë dhe shumë dinamikë, që i ‘kanë tundur themelet’ e shtëpisë. Ndërkohë, tanimë ka një nominim të fortë mes tre banorëve të të ashtuquajturës ‘bë rthamë’, Armaldo, Kristi dhe Olta. Por si e shikon Luizi pozicionin e Oltës në këtë nominim?!

“Ajo nuk ka çfarë jep më, te unë nuk vjen sepse nuk i ecën, nuk i del inati. Thotë një fjalë dhe sheh tjerët…”, thote Luizi!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *