Publikohet video e Luizit 13 vjeç duke i kënduar Aeroplanit (VIDEO)


Shumë nga ju ndoshta nuk e keni ditur, por karriera e Luiz Ejllit ka filluar shumë kohë më parë kur ai ishte krejtësisht fëmij. Këngëtari filloi të këndonte në “Festivalin e Këngës për Fëmijë” në Shkodër, ku edhe hodhi hapat e parë në botën e muzikës, shkruan artistetshqiptare.com

Kënga e parë e Luizit titullohej “Aeroplani”, këngë kjo të cilën e këndoi si 13 vjeçar dhe ishte mjaft e pëlqyer në atë kohë. Famën më të madhe Luizi e fitoi nga “Ethet e së premtes mbrëma”, spektaklin e talentëve te cilin edhe e kishte fituar, e më pas shkoi deri në Eurovision ku Luizi e përfaqësoi Shqipërinë në vitin 2006 më këngën ‘Zjarr e ftohtë’. /artistetshqiptare.com

Shumë nga ju ndoshta nuk e keni ditur, por karriera e Luiz Ejllit ka filluar shumë kohë më parë kur ai ishte krejtësisht fëmij. Këngëtari filloi të këndonte në “Festivalin e Këngës për Fëmijë” në Shkodër, ku edhe hodhi hapat e parë në botën e muzikës, shkruan artistetshqiptare.com

Kënga e parë e Luizit titullohej “Aeroplani”, këngë kjo të cilën e këndoi si 13 vjeçar dhe ishte mjaft e pëlqyer në atë kohë. Famën më të madhe Luizi e fitoi nga “Ethet e së premtes mbrëma”, spektaklin e talentëve te cilin edhe e kishte fituar, e më pas shkoi deri në Eurovision ku Luizi e përfaqësoi Shqipërinë në vitin 2006 më këngën ‘Zjarr e ftohtë’. /artistetshqiptare.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *