Kiara e pyet sa centimetra?.. epike përgjigja e Luizit (Video)


Dyshja më e diskutuar nga publiku duket se me hyrjen e banorëve të rinj, ka ngjallur predispozitën e Kiarës ndaj Luizit.

Ajo duket më e afruar dhe më e dashur me të, më e çlirët dhe më lejuese.

Në një moment Kiara e pyet “sa centimetra?” por Luizi e ndërpret në ajër dhe i përgjigjet.

Dyshja kanë filluar të bëjnë biseda më të çlirëta mbrëmjeve në krevat gjë që Kiara deri para disa ditësh nuk e lejonte duke krijuar dhe kërkuar distancë.

Së fundmi ndjekësit kanë vënë re një farë interesi nga ana e Jorit përkundrejt Luizit dhe bëjnë tifo që mes tyre të lindë diçka.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *