Momenti epik i përballjes së elefantit me luanin. Mos e humbisnin videon!


Afrika e Jugut- Luani, ‘mbreti i pyllit’ dhe kafsha më e fu qishme, elefanti, u takuan në një pus uji.

Në një video të postuar nga platforma e ka fshëve të e gra Latest Sightings, një luaneshë po rrinte pranë pusit të Rezervatit të Lojërave Balule kur një elefant iu afrua, duke i tërhequr vëmendjen luaneshës. Elefanti filloi të zhysë feçkën e tij në pus dhe të pinte ujë.

Shikoni VIDEON:

Elefanti përdori feçkën e saj për t’i he dhur ujë luaneshës, i cila kërceu menjëherë në shkurre.

Kafsha gjigante lëshoi një ul ërimë triumfuese teksa ndiqte luanin. Më pas shihet që elefanti bën ca hapa pas për t’u tërhequr, pasi tashmë vetëm e dëgjonte luaneshën por nuk e shihte dot… dhe video përfundon me kaq.

“Luanesha dhe elefanti kaluan një ditë me njëri-tjetrin, ndoshta tashmë me më shumë respekt ndaj njëri-tjetrit”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *