E reja çudit, ditën e dasmën e tregon: U martova me njerkun tim dhe kam bërë gjënë më të mirë


Një e sapomartuar me emrin Christy publikoi në TikTok videon e pu thjes së saj të parë pasionante me burrin e saj të ardhshëm, pak pasi u shpallën burrë e grua në dasmën e tyre në Las Vegas.

Nusja e lumtur më pas ka rrëfyer se burri i saj i ri është edhe njerku i saj. Në tekstin në videon e saj, nëna e dy fëmijëve Christy thotë: Martesa me njerkun tim ishte vendimi më i mirë që kam marrë ndonjëherë. E reja në ekstazë “e zbukuroi” videon me hashtagun e turpshëm #MarryYourMomsEx (martohu me ish-in e mamit) dhe ka mbledhur mbi 20 milionë shikime.

Të habitur, përdoruesit e TikTok nuk ishin në gjendje të mbanin gojën mbyllur për ngjarjen e çu ditshme. Një komentues i pakënaqur tha, “nuk mendoj se mund të mendoj për një rrethanë ku kjo të ndodhë dhe të mos ketë asnjë gjë që nuk shkon”. “Popullsia e botës është 7 miliardë. Pse?”, pyeti një dyshues tjetër. “This went from dad to daddy”, tha dikush tjetër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *