Sportisti habit me deklaratën: Gruaja ime e ndjerë më shikon përditë, dje më foli


Vrapuesi Sotir Qiriaqi ka habitur me deklaratën e tij për bashkëshorten e ndjerë. I ftuar në Euronews, ai tha mes lotësh se bashkëshortja e shikon çdo ditë dhe madje i flet kur e viziton në va rreza.

“Ajo më shikon përditë, edhe dje që isha aty në va rreza, ajo foli. Lotët e mi, tri shtimi im, unë nuk jam aktor. Jam përfaqësues i brezit të tretë në Shqipëri. Ne i lutemi Zotit për të mirë, por ne nuk mund të bëjmë falsitet, ne duhet të respektojmë, i ka bërë të gjitha kodat e mia personale., Unë vrapoj për Lorn”, theksoi ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *