Reagon avokati: Infermierja s’kishte kontratë pune, mund të dënóhét 6 muaj


Avokati Besnik Berisha ka treguar në Politiko se infermierja e ndaluar sot nga policia e Kosovës për ngjarjen ndaj një gruaje të moshuar në Shtëpinë e të Moshuarve në Pejë, nuk kishte kontratë pune me këtë institucion privat.

Madje sipas Berishës, e njëjta minimumi mund të dën ohet me gjashtë muaj b ũrg ĩm, shkruan Gazeta10. ‘Për veprën penale të sulmit, infermierja e minimumi mund të dë nôhet me gjashtë muaj.

Të tjera të dyshuara mund të dënohen pse nuk e kanë lajmëruar rastin dhe ato duhet të përgjigjen për këtë. Madje infermierja nuk kishte as kontratë pune me këtë qënder”, tha Berisha në Politiko.

Ndërkohë Babai i infermieres që sūlmoï fizikisht të moshuarën në Pejë, Naim Pelaj, ka kërkuar falje publike për veprimin e së bijës.

Ai, falje publike i kërkon edhe familjes së të moshuarës Nura nga Gjakova, duke thënë se pamjet e publikuara e kanë gödïtūr rndë atë dhe familjen.

“E dashura familje e nënës së dëshmorit të lirisë, Taulant Nura, që falë gjªkūt të tij ne sot e gëzojmë lirinë, duam të ndajmë dhůmbjĕn me ju dhe ndjejmë me ju nga thellësia e shpirtit tonë për lëndimin qe ju ka shkaktuar vajza jonë”, ka thënë ndër të tjera Pelaj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *