E DHIMBSHME: I ndjeri Malsor Pllana ishte djalë hasreti i familjes


Malsor Pllana është njëri nga viktimat e djeshme të aksidentit të kobshëm në Gojbulë të Vushtrrisë.

“Mitropol” mëson nga familjarët se Malsori ishte i biri i vetëm i familjes, duke e lënë kështu tërë familjen të pikëlluar me vdekjen e tij.

Veç Malsorit në aksident humbi jetën edhe Shkëlqimi, familjari i afërt i Malsorit. Të dy janë nga fshati Shtitaricë e Vushtrrisë dhe ishin të moshave 17 e 19
vjeçare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *