“Shpirt, dritë e zemër, o çika jeme”, pamje nga “Orenda” kur e moshuara qante e qeshte në krahët e një infermiereje


Skandali që u pa në qendrën për të moshuar “Orenda” në Pejë vazhdon të komentohet në vend dhe më gjerë.

Minire Nura ishte viktima e një sulmi brutal dhe jonjerëzor nga disa punonjëse të qendrës, e që në qendër të skandalit ishte Aurona Pelaj e cila godiste të moshuarën kosovare.

Indeksonline ka siguruar pamje nga kjo qendër ku përsëri ishte protanogiste zonja Minire, por që skenat janë më të buta dhe më njerëzore nga një infermiere tjetër.

Në videon e para disa muajve të siguruar nga Indeksonline shihet e moshuara Minire bashkë me inferemieren Diellza.

Me emocione të përziere, halla Minire shihet duket qarë në krahët e infermieres me të cilën bashkëbisedon me plot emocione.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *