Mbreti Charles është homoseksual?


Për shkak të asaj se sa “jashtëzakonisht e paqëndrueshme” ishte martesa e mjerueshme e Charles dhe Dianës, zyrtarët e mbrojtjes mbretërore ishin të shqetësuar se dikush mund të lëndohej.

Sipas rrëfimit të Christopher Andersen në librin e ardhshëm “The King: The Life of Charles III”, i cili do të dalë më 8 nëntor, një nga shërbëtorët e Charles kujtoi se e kishte parë Dianën “duke hedhur epitete dhe fyer fiksimin e burrit të saj, Camilla-n e zymtë. .”

Në vendstrehimin e Charles’s Highgrove House, Diana “në fakt e përndiqte” burrin e saj “nëpër korridoret, lart shkallët dhe nga dhoma në dhomë”, tregon Andersen.

“Pse nuk fle me mua?” Diana besohet të ketë kërkuar nga bashkëshorti i saj që nga lindja e Princit Harry në vitin 1984, i cili “për të gjitha qëllimet dhe qëllimet e kishte quajtur në mënyrë të njëanshme ndërprerjen e marrëdhënies së tyre seksuale”.

Thuhet se Charles u përgjigj me sarkazëm: “Nuk e di, i dashur. Mendoj se mund të jem homoseksual”.

Libri pretendon se gjatë një mosmarrëveshjeje të dhunshme, Charles në mënyrë të papjekur donte të trajtohej me respektin “se ai ndjente se pozicioni i tij ishte i garantuar”.

“‘A me njeh kush jam?’ Ai e pyeti atë. “Diana u përgjigj se ai ishte një “kafshë mbret”, shkruan Andersen. “Ti nuk do të jesh kurrë mbret!” bërtiti ajo. “William do të pasojë nënën tënde. Do të kujdesem për këtë.” Me kalimin e kohës, tensioni në familjen mbretërore vetëm u përkeqësua. /


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *