Gani Gërmia vishet si vajzë, një i moshuar ia ofron 10 euro për të shkuar në hotel


Emisioni “Piranjat” ka sjellë për publikun një eksperiment social, se si sillen të moshuarit në Prishtinë kur shohin një femër. Gani Gërmia vishet si vajzë, një i moshuar ia ofron 10 euro për të shkuar në hotel

Për këtë arsye Gani Gërmia vendos që të vishet si një femër s ek si dhe të provojë se si sillen të moshuarit kur ta shohin. Dhe pa u zgjatur shumë “Piranja”, Gërmia vendos të bëjë një makiazh të lehtë të ndryshojë lukun dhe të veshë fustan, dhe më pas të hedhë “grepin” dhe të presë.

Pa kaluar as disa minuta në stolin ku ishte ulur e m itura 16-vjeçare (Ganiu), afrohet një i moshuar i cili hidhet direkt në veprim, duke kërkuar që të shkojnë në hotel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *