Momente të zezaa për Ermal Fejzullahun/ Njeriu I Shtrenjtë Që E Rriti Ndahet Ngaa Jeta: Lamtumirë Përgjithmonë!


Këngëtari shumë i dashur për publikun, Ermal Fejzullahu përmes një postimi në rrjete sociale pak muaj më parë ka njoftuar ndarjen nga jeta të personit më të shtrenjtë.

Por duket që Ermal Fejzullahu edhe pas ndarjes nga jeta te saj e kujton atë si gjënë më të shtrenjta dhe mungesa më e madhe që ka.

Këngëtari është shumë i dashur për publikun Shqiptar ashtu si dhe babai i tij Sabri Fejzullahu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *