Pavarësisht ndalimit, shqiponja “futet” në stadiumin “974” në Katar


Një tifoz me plis dhe me shqiponjën dykrenare në të, është ulur në shkallët e stadiumit ku po luhet ndeshja Serbia – Zvicra.

Fotografinë e tij e kanë bërë fotoreporterët serbë, ndërsa mediat serbe kanë shkruar për provokim.

“Tashmë kanë nisur provokimet e shqiptarëve ndaj Serbisë”, ka shkruar sportal.rs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *