A do të jetonin me vjehrrën, vajzat e reja shqiptare befasojnë me përgjigjet (Video)


A do të jetonin me vje hrrën, befasojnë me përgjigje vajzat e reja. Në kanalin ATV gazetarja ka pyetur të rinjët se a do të jetonin me vjehr rën? janë pyetur të rinjë të cilë janë në pra g te ndonjë l idhje, shkruan Republika Online.

Të rinjët qe janë pyetur disa prej tyre kanë shprehur gatishmerinë që do të nda heshin nga bashkëshortja nëse kërkohet një gjë e tillë. Disa nga vajzat ne interviste kanë thëne se do jetonin ndersa disa nuk kan patur guxim të thonin jo dhe jane shprehur se ndoshta do jetonin me vjehrren.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *