Të gjithë banorët flejnë përpos Lugatit e Shota Baraliut


Të gjithë banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova duket të kenë fjetur, duke mos përfshirë këtu Gjon Karicën apo Lugatin si dhe Shota Baraliun.

Dyshja kanë zhvilluar biseda të njëpasnjëshme, ndërsa përgjatë kohës që ata po bisedonin, Alisa është parë duke pëshpëritur teksa po flinte gjumë pranë të dashurit të saj, Urimit.

Tanimë vëllai i madh i ka fikur dritat në dhomën e gjumit, që banorët ta shijojnë gjumin si më së miri


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *