Identifikohet i riu shqiptar që u dogj në banesë në Angli. Dedikimi prekës i vëllait gjysma ime ti..


Një 21-vjeçar nga qyteti i Beratit ka humbur jetën mbrëmjen e 12 dhjetorit në Angli. Mësohet se Mariglen Ruçi është djegur brenda një shtëpie bari, pas një zjarri aks idental të shkaktuar nga rryma elektrike. 1-vjeçari mësohet se kishte 2-vite që kishte emigruar në shtetin anglez, aty ku edhe humbi jetën. Pas ngjarjes, familja është njoftuar për vd ekjen tra,gjike fillimisht nga shokët e tij e më pas nga policia angleze.

I riu ishte vëllai i mesfushorit të ekipit të Bylisit, Flamur Ruçi që pas vdekjes së vëllait të vetëm ka postuar edhe një dedikim prekes në “Instagram”. “Vëllai im do më mungosh shumë! Gjithmonë do jesh në zemrën time gjysma ime”, shkruan Ruçi, i cili ka postuar dhe një fotografi me të vëllain.

Një 21-vjeçar nga qyteti i Beratit ka humbur jetën mbrëmjen e 12 dhjetorit në Angli. Mësohet se Mariglen Ruçi është djegur brenda një shtëpie bari, pas një zjarri aks idental të shkaktuar nga rryma elektrike. 1-vjeçari mësohet se kishte 2-vite që kishte emigruar në shtetin anglez, aty ku edhe humbi jetën. Pas ngjarjes, familja është njoftuar për vd ekjen tra,gjike fillimisht nga shokët e tij e më pas nga policia angleze.

I riu ishte vëllai i mesfushorit të ekipit të Bylisit, Flamur Ruçi që pas vdekjes së vëllait të vetëm ka postuar edhe një dedikim prekes në “Instagram”. “Vëllai im do më mungosh shumë! Gjithmonë do jesh në zemrën time gjysma ime”, shkruan Ruçi, i cili ka postuar dhe një fotografi me të vëllain.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *