Rreth 40 vite më parë, për kë personazh Bëhet Fjalë Në Foton E Rrallë (FOTO LAJM)


Prej vitesh, Ardit Gjebrea është në shtëpinë e shqiptarëve çdo të diel me programin “E diela Shqiptare”. Por para moderimit, Ardit Gjebrea ka kompozuar dhe kënduar shumë këngë të cilat edhe sot mbeten ikonë.

Krijuesi i “Dimëroj” apo “Ja ku jam” do t’ju habisë me pamjen e tij të viteve ‘80 të cilën një pjesë e mirë e kafshirë nga memoria.

Kjo foto krah gruas së tij dhe Mirash Hajati, gazetar dhe ish-drejtor i RTSH-së shfaq një Ardit me më shumë flokë dhe me disa kilogramë më tepër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *