‘Po më dridhen gjunjët’! Vivien e puth në qafë, Getinjon


Vivien dhe Getinjo janë çifti më i ri i krijuar në shtëpinë e “Big Brother VIP Kosova”.

Mëngjesin e sotëm ata e kanë nisur me puthje dhe në një moment Vivien e ka puthur reperin në qafë.

“Po më dridhen gjunjët”, i tha Getinjo duke i shpjeguar Vivienit ndjesinë që i jep.

https://www.instagram.com/bigbrothervipkosova/?utm_source=ig_embed&ig_rid=601c579d-96e3-4cae-a582-117d5bc34740


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *