Kjo u bë mollë sherri në përplasjen mes Getinjos dhe Julianës


Një nga detyrat që banorët kanë këtë javë janë të bëjnë regjinë dhe realizimin e këngës që krijuan para pak ditës.

Të gjithë ishin mbledhur duke bërë ‘stuhi idesh’ sa i përket përmbajtjes së videoklipit.

Gjatë bisedës, Getinjo dhe Juliana u përplasën. Ndiqni videon e mëposhtme për të kuptuar çfarë ndodhi. /Prive.al


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *