Voto: Kush e fiton Festivalin e Këngës 2022?


Edicioni i 61-të i Festivalit të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar ka prezantuar të gjithë artistët që konkurrojnë këte vit në festival, mes tyre artistë të afirmuar dhe artistë të rinj. Ndryshe nga vitet e kaluar, Festivali i 61-të i Këngës në RTSH vjen me një risi lidhur me këngën që do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion, fituesi i së cilës do të zgjidhet me votat e publikut.Kush e fiton Festivalin e Këngës 2022?
Albina Kelmendi – Duje Elsa Lila – Evita Enxhi Nasufi – Burrë
Fifi – Stop Evi Reçi – Ma kthe
Alban Kondi & Lorela Karoshi – Melodi Fabian Basha – Një gotë Manjola Nallbani – Dua Rovena Dilo – Motit

Gjergj Kaçinari – Dje
Erma Mici – Kozmosi i dashurisë
Franc Koruni – Në pritje
Genti Hoxha – Ajër
LYNX – Nëse ke besim
Urban Band – Në çdo hap

Petrit Çarkaxhiu – Emri yt mirësi
Melodajna Mancaku – Gjysma e zemrës sime
Rezarta Smaja – N’Eden
Serxhio Hajdini – Vështirë
Vanesa Sono – Aroma jonë
2Farm – Atomike


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *