Leonora Jakupi/ Nuk i dua tatuazhet, jam besimtare dhe nuk i lejon feja jonë


Artisten e kemi parë në ndryshime lluku të ndryshme dhe gjithherë e më unike, por që ajo ka deklaruar për diçka që nuk do ta bënte kurrë.

 

Ajo thotë se nuk do të bënte kurr tatuazhe pasi që atë gjë nuk ia lejon feja e saj. Vlenë të përshëndetet një prononcim i tillë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *