Andi e puth Gresën teksa ajo është e shtrirë në shtrat


Andi dhe Gresa vazhdojnë të kalojnë shumë kohë pranë njëri-tjetrit, brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova.

Gresa ka qëndruar pak kohë e shtrirë, ndërkaq gjatë kësaj kohe, Andi i ka shkuar asaj pranë. A teksa iu afrua Gresës, e puthi atë në faqe. Nga reagimi i modeles duket që kjo gjë e bëri të ndihet mirë.

Ndryshe Andi dhe Gresa janë pjese e showit më të madh në Kosovë, Big Brother Vip Kosova, ku që të dy janë në garë bashke me 12 konkurrentet e tjerë për çmimin e madhe prej 200 mije euro.

Kujtojmë se Big Brother Vip Kosova, po vazhdon te transmetohet 24/7 për shikuesit e tyre, te cilët po kane mundësi te ndjekin çdo moment.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *