‘Shpërthejnë’ komentet ndaj Albina Kelmendit: Ndau burrin nga gruaja e knej në këngë thirrje mos mu nda


“Duje” quhet kënga e Albina Kelmendit dhe familjes së saj, që do e përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision, vitin e ardhshëm. Kjo këngë, që u zgjodh nga votat e publikut, u vlerësua për tekstin që ka, pasi, fabula e saj është bashkimi i familjes, e jo ndarja, shkruan Syri Kosova.

Mirëpo, teksti i këngës ka pasur edhe kritika. Madje, janë disa komentues që ia kanë përplasur Albinës një ngjarje nga jeta e personale e saj. Duke qenë se ka kohë që u raportua se Albina u martua me një biznesmen që dikur ishte i martuar dhe ka dy vajza, komentuesit ia kanë përmendur këtë fakt asaj. “Ndau burrin nga gruaja e knej thirrje mos mu nda” ishte një koment i këtij soji.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *