Rasimi Avdyli zbulon nje sekret për gjermanken. Çuditet Miss Kosova kur e dëgjon


Në emisionin Kojshia Show, këtë javë ishte një mysfir special. Bëhet fjalë për mërgimtarin e famshëm të Tiktok’ut, Rasim Avdylin. Ai u bë i fasmhëm për shkak të dashurisë së tij ndaj ish të dashurës gjermane, me të cilën, gjatë verës edhe u martua dhe e bëri atë myslimane, shkruan Korrespodenti.

Mysafire në këtë emision ishte edhe Miss Kosova, Fatjona Kastrati. Ajo, nuk mundi ta kalojë pa i bërë një pyetje Rasimit, për të cilën ky i fundit kishte deklaruar disa herë në videot e tij. “Pse ke thënë se nuk mundesh të krijosh lidhe me femra shqiptare, kur dihet se janë femrat më të bukura në botë?”, e pyeti ajo. Rasimi iu përgjigj se përse kishte bërë këtë deklaratë, duke i treguar një sekret nga përvoja e tij jetësore.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 15:00 për ta dëgjuar përgjigjen e plotë të mërgimtarit se përse ka deklaruar se nuk mundet të krijojë lidhje me femrat shqiptare.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *