Përfundon It’s My Home, ja kush e fitoi banesën / VIDEO


Për 105 ditë e mbyllur në Its my home mbreme u mbajt finalja e madhe e ketij spektakli dhe me e votuara doli Kri Gorasi e cila fitoi çmimin e madh.

Kri për 105 ditë të qëndroj e mbyllur në Its my home, ku u ballafaqua priti e percolli 23 banore te tjere te cilet u futen e dolen gjate ketyre muajve ne shtepi. Ajo arriti të fitoj zemrat e publikut, dhe keshtu arriti te marri me se shumti vota nga publiku shqiptar gjithandej.

Finalistet kryesor ishin: Kri, Arditi, Greku, Magi, Elmedina, Albiosi, ku disa nga ta u shperblyen me nga 500 euro. Kri Gorasi dhe Arditi mbeten dy finaliset e fundit per te cilet u hap nje televotim live ku publiku do vendoste mes dyshes per fituesin e baneses, e me nje diference te madhe fituese e cmimit te madh ndersa Arditi fitoi 2000 euro.

Kri, nga fillimi ka qenë një ndër banoret më të preferuara të publikut. Shiko videon min: 3:56:00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *