S’përmbahet Mikela dhe Kejvina, ja çfarë kanë bërë ditën e sotme


Atmosfera është nxehur në Big Brother VIP Albania. Kejvina, Mikela dhe Ariana kanë bërë një kërcim shumë jo shes me këngën “Gasolina” nga Daddy Yanke.

Vajzat janë rrë mbyer nga muzika dhe kanë dhuruar performancë para kamerave.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *