Burri e tradhtoi gruan e tij me shërbetorën, por një ditë në shtëpi vjen një letër


Një burrë përfundon duke paguar për pabesine e tij në një mënyrë që ai kurrë nuk e mendonte se do të ndodhte. Për disa vite, një burrë kishte një lidhje me një grua italiane. Një natë, ajo i tha se ishte shtatzënë.

Per te mos prishur reputacionin dhe martesën e tij, ai i dha asaj një shumë të madhe parash per te shkuar në Itali dhe për ta mbajtur te fshehte fëmijën.

Nëse ajo do qëndronte në Itali për të rritur fëmijën, ai do të siguronte mbështetje për fëmijën derisa fëmija të mbushte 18vjec. Ajo ra dakord, por pyeti se si do ta njoftonte kur fëmija të lindte.

Ai i tha asaj që thjesht t’i dërgonte një kartolinë dhe të shkruante ‘Spaghetti’ në anën e pasme. Ai pastaj do të dergonte pagesat e mbështetjes së fëmijës.

Një ditë, rreth 9 muaj më vonë, ai u kthye në shtëpinë e gruas së tij.”Shpirt”, tha ajo, “Ju ka ardhur një kartoline shumë e çuditshme sot”. “Oh, vetëm ma jepni dhe unë do tua shpjegoj më vonë,” tha ai. Gruaja vëzhgoi se si burri i saj u li geshtuar ndërsa lexonte kartolinen,

Në kartoline ishte shkruar: ‘Spageti, Spageti, Spageti, Spageti, Spageti. Tre me qofte, dy pa. Dërgo salcë shtesë. Çfarë mendoni për këtë histori?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *