“Të njeh gjithë Shqipëria si je”/ Efi shpërthen ndaj Kejvinës: Nuk e di ç’do bëj, nëse kjo femër më q…


Kur vëllai I madh njòftòi se dò të marrë masa për gjuhën òfenduese të banòrëve, Efi ndërhyri për të thënë se jò më larg se sòt është ndjerë e òfenduar nga dy banòrë : Luizi dhe Kejvina.

Efi: Unë jam shumë e prekur, më vjen turp që ndòdhem këtu me një gòcë si Kejvina të paedukatë dhe me një djalë si Luizi.
Jan ca intimidime shumë të shpifura që ka bërë Luizi, kurse Kejvina më tha të njeh gjithë Shqipëria si je. Unë nuk e tòleròj më , dhe nuk e di se ç’dò bëj më nëse kjò femër më drejtòhet kështu.

Arbana: Qetësòhuni ju lutem! Mund ta zgjidhim me qetësi!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *