QE SA KOHE NUK KA PREKUR ‘ZOGUN’ TUNA?!


“Zogu ma i mire pej kejtve” ishte shprehja ne këngën “Fenix” e cila që nga viti 2013 e ‘perfaqson’ këngëtaren shume te dashur nga Maqedonia, Altuana Sejdiu-Tuna.

Që nga publikimi i asaj kënge te realizuar ne bashkëpunim me ish te dashurin e saj Cozman, Tuna vazhdimisht kishte vëmendjen e mediave dhe publikut, ku nga te dy paret ishte mjafte e kërkuar, si për intervista ashtu edhe për koncerte, shkruan InfoKosova.

Në shume dalje publike ishte pjesa, qe e prekte ‘zogun’ ajo me te cilën Tuna nuk ndalonte se kaluari pertej imagjinates duke e nisur këtë nga kënga “I asaj”. Pas ndarjes nga i dashuri Cozman, artistja vendosi te largohet nga vëmendja e publikut duke mbajtur te fshehta shtatzanit e saj, me te cilat ka ne jete dy djem.

E kohen e fundit Tuna është kthyer ne muzikën shqiptare, por me një shkëlqim paska me të zbehte se viteve 2013/14, e kjo ndoshta se nuk e ka prek me ne sken “zogun”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *